Το Ιατρείο

Το ιατρείο βρίσκεται στην οδό Ναπ.Ζέρβα 8 και Παπαναστασίου πλησίον της πλατείας Παπανδρέου στην Πάτρα.
Σε έναν άνετο και λειτουργικό χώρο με δυνατότητα παρκινγκ στη γύρω από το ιατρείο περιοχή. Σε ένα χαλαρό και ήρεμο περιβάλλον για κάθε ασθενή.
Εφοδιασμένο με μηχανήματα, υλικά τελευταίας τεχνολογίας, απόλυτης ασφάλειας για τη βελτίωση της στοματικής σας Υγείας.

Επιγραφή
Ιατρείο

H βασική φιλοσοφία του ιατρείου συνιστάται στην αντιμετώπιση του κάθε ασθενή χωριστά, κατανοώντας τους προβληματισμούς του αλλά και την ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει κάθε περιστατικό. Με αίσθημα ευθύνης επιλέγουμε μαζί την καλύτερη δυνατή θεραπεία και με την αρμονική συνεργασία μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη διατήρηση της στοματικής σας υγείας σε υψηλά επίπεδα.

Ιατρείο

Αυτό μπορεί να γίνει με την υιοθέτηση ενός συστηματικού προγράμματος στοματικής υγιεινής και με την οικοδόμηση μιας ανταποδοτικής σχέσης εμπιστοσύνης πάνω στην οποία θα βασίσουμε μια ολοκληρωμένη και με διάρκεια οδοντιατρική φροντίδα. Με γνώμονα αυτή τη διάθεση συνεργασίας σας παρουσιάζουμε την ιστοσελίδα μας για μια πρώτη γνωριμία με το χώρο και τις παροχές μας. Πιστεύοντας ακράδαντα πως η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ γιατρού και ασθενή οικοδομείται με την προσωπική επαφή σας καλούμε για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα σας ταλαιπωρεί να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων πάντα υπάρχει μια λύση που μπορεί να εφαρμοστεί αρκεί να γίνει η διάγνωση έγκαιρα και να καθοριστεί η πλέον ενδεδειγμένη θεραπευτική προσέγγιση. Η σύγχρονη Οδοντιατρική με τις δυνατότητες που μας δίνουν τα τελευταίου τύπου υλικά και μέθοδοι μπορούν να σας καταπλήξουν…

Προθάλαμος
Σαλόνι
Καρέκλα
Ιατρείο