Αρχική Υπηρεσίες
Υπηρεσίες


Υπηρεσίες οδοντιατρικής
  • Αισθητική Οδοντιατρική

Αισθητική οδοντιατρικήΜε τον όρο Αισθητική Οδοντιατρική περιγράφουμε θεραπείες με τα πλέον αισθητικά υλικά και σύγχρονες τεχνικές που αποκαθιστούν με τον πλέον φυσικό τρόπο οδοντικά προβλήματα ,τόσο σε μέγεθος και σχήμα όσο κυρίως σε δυσχρωμίες που αλλοιώνουν την αισθητική του χαμόγελου.

Η λεύκανση αποτελεί την θεραπεία εκλογής όπου ενδείκνυται με θεαματικά αποτελέσματα και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  • Προληπτική Οδοντιατρική

Προληπτική οδοντιατρικήΣτα πλαίσια της Προληπτικής Οδοντιατρικής εντάσσεται η αποτρύγωση για τους ενήλικες, η χορήγηση διάφορων τύπου ναρθηκών κλπ, ενώ για τους μικρούς ασθενείς η φθορίωση και τα sealants-προληπτικά σφραγίσματα διασφαλίζουν την μελλοντική στοματική υγεία των παιδιών.

  • Ενδοδοντία

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας αντιμετωπίζεται στο ιατρείο μας η συντριπτική πλειοψηφία των δοντιών που χρήζουν ενδοδοντικής θεραπείας και μειώνονται δραστικά τα δόντια που εξάγονται.

  • Χειρουργική

ΧειρουργικήΜε σύγχρονα υλικά και εργαλεία τόσο οι εξαγωγές σε καταδικασμένα δόντια όσο και οι λοιπές μικροεπεμβάσεις στην καθημέρα οδοντιατρική πράξη, γίνονται με τον πλέον ανώδυνο τρόπο και την λιγότερο δυνατή καταπόνηση του ασθενή.

 

  • Προσθετική

Πορσελάνη - ΠροσθετικήΜε τις πολλές δυνατότητες που μας δίνουν τα νέα υλικά καθορίζεται σε συνεννόηση με τον ασθενή ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας, που αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Προσθετική

 
Υπηρεσίες ορθοδοντικής

  • Θεραπεία παιδιών και εφήβων

Θεραπεία παιδιώνΗ Ορθοδοντική μπορεί σε πρώιμο στάδιο και με ήπιες παρεμβάσεις να αποκαταστήσει ορθοδοντικές ανωμαλίες ή να διευκολύνει την θεραπεία τους σε μεταγενέστερο στάδιο.

Πολλά σκελετικά προβλήματα που σε ενήλικες διορθώνονται στο τραπέζι του χειρουργείου, μπορούν να αποκατασταθούν αν διαγνωσθούν έγκαιρα και αντιμετωπιστούν κατάλληλα.

 

  • Θεραπεία ενηλίκων

Θεραπεία ενηλίκωνΜε διάφορες σύγχρονες τεχνικές και αισθητικά αποδεκτά υλικά αποκαθίστανται ορθοδοντικές ανωμαλίες σε ενηλίκους που οι αυξημένες κοινωνικές και επαγγελματικές τους υποχρεώσεις αποτελούσαν τροχοπέδη στη λήψη αυτής της απόφασης. Η βελτίωση της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης είναι πλέον δυνατή σε όλες τις ηλικίες.


 
Ψηφιακή Πανοραμική Ακτινογραφία

Η ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία προσφέρει με την μικρότερη δυνατή ακτινοβολία εξαιρετικής ευκρίνειας εικόνα που την καθιστά ιδανική ακόμα και για μικρά παιδιά.

Ψηφιακή Πανοραμική Ακτινογραφία