Αρχική Υπηρεσίες Οδοντιατρικής
Υπηρεσίες οδοντιατρικής
  • Αισθητική Οδοντιατρική

Αισθητική οδοντιατρικήΜε τον όρο Αισθητική Οδοντιατρική περιγράφουμε θεραπείες με τα πλέον αισθητικά υλικά και σύγχρονες τεχνικές που αποκαθιστούν με τον πλέον φυσικό τρόπο οδοντικά προβλήματα ,τόσο σε μέγεθος και σχήμα όσο κυρίως σε δυσχρωμίες που αλλοιώνουν την αισθητική του χαμόγελου.

Η λεύκανση αποτελεί την θεραπεία εκλογής όπου ενδείκνυται με θεαματικά αποτελέσματα και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  • Προληπτική Οδοντιατρική

Προληπτική οδοντιατρικήΣτα πλαίσια της Προληπτικής Οδοντιατρικής εντάσσεται η αποτρύγωση για τους ενήλικες, η χορήγηση διάφορων τύπου ναρθηκών κλπ, ενώ για τους μικρούς ασθενείς η φθορίωση και τα sealants-προληπτικά σφραγίσματα διασφαλίζουν την μελλοντική στοματική υγεία των παιδιών.

  • Ενδοδοντία

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας αντιμετωπίζεται στο ιατρείο μας η συντριπτική πλειοψηφία των δοντιών που χρήζουν ενδοδοντικής θεραπείας και μειώνονται δραστικά τα δόντια που εξάγονται.

  • Χειρουργική

ΧειρουργικήΜε σύγχρονα υλικά και εργαλεία τόσο οι εξαγωγές σε καταδικασμένα δόντια όσο και οι λοιπές μικροεπεμβάσεις στην καθημέρα οδοντιατρική πράξη, γίνονται με τον πλέον ανώδυνο τρόπο και την λιγότερο δυνατή καταπόνηση του ασθενή.

 

  • Προσθετική

Πορσελάνη - ΠροσθετικήΜε τις πολλές δυνατότητες που μας δίνουν τα νέα υλικά καθορίζεται σε συνεννόηση με τον ασθενή ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας, που αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Προσθετική